BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Испания. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Испания!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

При следване в програми за изследване на околната среда студентите вземат няколко базови курса по математика, физика и икономика. Основните курсове обхващат екологична етика, политически институции, стратегии за вземане на решения и рисково управление. Обикновено студентът е длъжен да избере специализация.  

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Испания. Запишете се за бакалавриат в Испания. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

4 резултата за Изследвания на околната среда, Испания Filter

Диплома по природни науки

Universidad de Huelva
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
4 години
испански
Кампус

Науките за околната среда отговарят на необходимостта от професионалисти, специално обучени от и за околната среда, които имат интегрална визия, с научна и професионална база ...

Научете повече

Двойна степен в областта на горското и естественото околно инженерство и науките за околната среда

Universidad de Leon
Бакалавриат
15 Септ. 2020
<
Редовно
<
10 семестри
10 Окт. 2020
испански
Кампус

Ние обучаваме инженери по горите, които също имат висока специализация в техниките за опазване на околната среда. ...

Научете повече

Диплома по природни науки

Universidad de Salamanca
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
испански
Кампус

Степента на науките за околната среда започва да се преподава в USAL през учебната 2010-11 година, след като е приет процесът на проверка (ANECA-ACSUCyL и Съвета на университе ...

Научете повече

Диплома по природни науки

Universidad de Leon
Бакалавриат
15 Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
10 Окт. 2020
испански
Кампус

Ние обучаваме професионалисти, които имат мултидисциплинарна и глобална визия за проблемите на околната среда от гледна точка на устойчивостта. ...

Научете повече