BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Италия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Италия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

A Бакалавър по екологични проучвания подготвя студентите с едно широко разбиране на процеси и практики, необходими за справяне с предизвикателствата, пред които световната лицето обществото по отношение на проблемите на околната среда.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Италия. Запишете се за бакалавриат в Италия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изследвания на околната среда, Италия Filter

Бакалавърска степен по геоложки, природни и екологични науки

University of Camerino
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Курсът е предназначен за обучение на професионални експерти по геоекологичен анализ, управление на околната среда и територия чрез устойчив подход за защита на биологичното ра ...

Научете повече

бакалавър по околната среда и горски науки

Mediterranea University of Reggio Calabria
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

На 1-ви цикъл Специалност (бакалавърска степен) в околната среда и Горски науки има за цел да образова професионални хора, като им предоставя силна обща култура, обща теоретич ...

Научете повече