BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Китай. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Китай!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Програмите за изследвания на околната среда подготвят студентите да решават екологични задачи. Това може да се случва по различни начини: работа в държавни организации и разработване на нови закони и политики, работа в правната система и представяне на екологичните проблеми там, работа за запазване на природните ресурси.    

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Китай. Запишете се за бакалавриат в Китай. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изследвания на околната среда, Китай Filter

BSc Environmental Science

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
BSc
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Катедрата по екология научава учениците систематично да разбират формирането, еволюцията и бъдещото развитие на глобалната среда и да култивират разбирането и решенията на уче ...

Научете повече

английски преподава бакалавър в environement дизайн

Donghua University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Чрез курсовете, се очаква учениците да се научат основни теории, основни професионални знания и практически умения за моден дизайн, както и разбиране на концепцията за дизайн ...

Научете повече