BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Косово. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Косово!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Студентите, които следват в програми за изследвания на околната среда, се подготвят да работят в различни области, които се фокусират върху решаване на проблемите, свързани с екология. Тези области включват право, образование, научни изследвания, инженерно дело, управление и държавни органи. Завършилите могат да работят в природни паркове, в сфера на екоинженеринг, естествени науки, в природозащитни центрове.

Косово е област в Югоизточна Европа. В древността, на Dardanian царство, а по-късно римската провинция Дардания се е намирал в района.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Косово. Запишете се за бакалавриат в Косово. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Косово Filter

бакалавър по околната среда и управление на селското стопанство

International Business College Mitrovica (IBCM)
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Програмата IBCM на околната среда и управление на селското стопанство (EAM) дава на студентите с интердисциплинарен опит в управлението на критичните проблеми на околната сред ...

Научете повече