BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Монголия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Монголия!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

A Бакалавър по екологични проучвания подготвя студентите с едно широко разбиране на процеси и практики, необходими за справяне с предизвикателствата, пред които световната лицето обществото по отношение на проблемите на околната среда.

Монголия е държава без излаз на море в Източна и Централна Азия. Тя граничи с Русия на север и Китай на юг, изток и запад. Улан Батор, столицата и най-големият град е дом на около 45% от населението. Това обикновено отнема западняците за 9-18 месеца преди да придобият добри разговорни умения в Монголия.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Монголия. Запишете се за бакалавриат в Монголия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изследвания на околната среда, Монголия Filter

Средно-специално на опазването и екологията на околната среда

Mongolian University Of Life Sciences
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Кампус

В Бакалавър по опазване на околната среда и екология, студенти учат на умения за възстановяване на деградирали, замърсени и антропогенно и техногенно засегнатите природни комп ...

Научете повече

бакалавър по екология

Mongolian University Of Life Sciences
Бакалавриат
<
Редовно
Английски
Кампус

В бакалавърска степен по екология, учениците изучават природните явления, да научат как да използват Комбинираната традиционни и съвременни технологии на природен опазване и у ...

Научете повече