BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Нова Зеландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Нова Зеландия!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

A BA в проучвания на околната среда има за цел да разбере как научни, културни и социални проблеми са свързани с околната среда. Студентите ще се научат за социални науки, естествени науки и хуманитарни науки. Информация за кариерата на опции включват екологично планиране и политика, управление на местообитанията и устойчиво развитие.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Нова Зеландия. Запишете се за бакалавриат в Нова Зеландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изследвания на околната среда, Нова Зеландия Filter

бакалавър по планиране на околната среда

The University of Waikato
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

А мултидисциплинарен, научни изследвания, ръководени от програма, която предоставя на теорията и практиката в съответствие с съвременна планиране на околната среда. Бакалавър ...

Научете повече

Bcis в проучвания на околната среда

IPU New Zealand
Бакалавриат
Март 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Студентите от специалност екологични проучвания развият необходимите умения, за да се подготвят становища за местни / централните правителствени органи, и да разберат процесит ...

Научете повече