BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Русия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Русия!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Целите на програмите за изследване на околната среда включват следните: намиране на начини за увеличаване на енергийна ефективност, намаляване на замърсяването, повишаване информираността за екология и насърчаване консумирането на алтернативни източници на енергия. Основният фокус при студентите е да се научат да правят оценка и да решават проблеми на околната среда.  

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Русия. Запишете се за бакалавриат в Русия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Изследвания на околната среда, Русия Filter

Бакалавър по екология и чиста енергия

Irkutsk National Research Technical University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Тази бакалавърска програма е разработена, за да обучава общи специалисти, занимаващи се с екологични проблеми, устойчиво управление на природата и чиста енергия. Универсалната ...

Научете повече

Бакалавърска степен по екологичен дизайн

Высшая школа экономики
BA
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Руски
Кампус

Екологичният дизайн формира реалността около хората днес. Това е външният вид на пространствата и обектите, които ни заобикалят. Дизайнерите на околната среда създават мебели ...

Научете повече

Бакалавър - Environmental Design

Владивостокский государственный университет экономики и сервиса
Бакалавриат
<
Редовно обучение
<
4 години
Кампус

Дизайн на околната среда е посока днешен на дизайн за творчески личности, които притежават високо ниво на въображение и системи за мислене. ...

Научете повече