BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Русия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изследвания на околната среда в Русия!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Целите на програмите за изследване на околната среда включват следните: намиране на начини за увеличаване на енергийна ефективност, намаляване на замърсяването, повишаване информираността за екология и насърчаване консумирането на алтернативни източници на енергия. Основният фокус при студентите е да се научат да правят оценка и да решават проблеми на околната среда.  

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Русия. Запишете се за бакалавриат в Русия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Изследвания на околната среда, Русия Filter

Бакалавър по екология и чиста енергия

Irkutsk National Research Technical University
Бакалавриат
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Тази бакалавърска програма е разработена за обучение на специалисти, занимаващи се с екологични проблеми, устойчиво управление на природата и чиста енергия. Програмата е насоч ...

Научете повече

Бакалавърска безопасност на техносферата

BAUMAN Moscow State Technical University
Бакалавриат
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Руски
Кампус

През 2020 г. Катедрата по екология и индустриална безопасност (E9) провежда набиране на персонал в посока бакалавърско обучение 03/20/01 „Техносферна безопасност“ по профилите ...

Научете повече

Бакалавър - Environmental Design

Vladivostok State University of Economics and Service
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Кампус

Дизайн на околната среда е посока днешен на дизайн за творчески личности, които притежават високо ниво на въображение и системи за мислене. ...

Научете повече