BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Уинона. Научете повече за бакалавриати по Изследвания на околната среда в Уинона тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Програмите за изследвания на околната среда са създадени за студенти, които искат овладеят физически и биологични знания, които да им помогнат за решаване на екологични проблеми. В такива програми студентите изучават брой теми и дисциплини, включително екология, право, политика, управление на природни ресурси и контрол на замърсяването.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Winona служи като седалището на окръг Winona County намира в щата Минесота. Тя е домакин на население от повече от 27 000 и ежегоден празник, известен като "дните Steamboat", която е основен гребец тълпата. Тя също е образователен център в региона с множество висши учебни заведения в близост.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Уинона. Запишете се за бакалавриат в Уинона. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Уинона!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Уинона Filter

Бакалавърска програма: Магистър / Мало по биология на околната среда

Saint Mary's University of Minnesota
Бакалавриат
<
Редовно
<
9 месеца
Английски
Кампус

Магистър по биология на околната среда в Сейнт Мери побира голямо разнообразие от интереси и цели на учениците. Тази специалност е подходяща за тези, които желаят да влязат в ...

Научете повече