BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изследвания на околната среда Chambersburg. Научете повече за бакалавриати по Изследвания на околната среда в Chambersburg тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

A Бакалавър по екологични проучвания подготвя студентите с едно широко разбиране на процеси и практики, необходими за справяне с предизвикателствата, пред които световната лицето обществото по отношение на проблемите на околната среда.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Изследвания на околната среда Chambersburg. Запишете се за бакалавриат в Chambersburg. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Chambersburg!

1 резултата за Изследвания на околната среда, Chambersburg Filter

Бакалавър по екология

Wilson College
Бакалавриат
Английски
Кампус

Изграждайки дългогодишната мисия на Wilson College отдел "Екологични изследвания" се стреми да култивира студенти, които търсят да изпълнят живота и професиите, като ...

Научете повече