5 Бакалавър Програми в Екологични изследвания 2024

Бакалавър Програми в Екологични изследвания 2024Filter
    • Gdańsk, Полша

    Редовно обучение

    7 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Студентите ще придобият практически, както и теоретични знания, обхващащи всички области на зелени и нови технологии и анализ и мониторинг на околната среда. Студентите ще имат солидно разбиране за екологична и аналитична химия, екология и инженерство на процеси. Курсът ще се фокусира върху практически опит в лабораторията и работа по инженерни проекти, базирана на набор от умения.

    • Wels, Австрия

    Редовно обучение

    6 семестри

    На територията на колежа

    Английски език, Немски

    Зелената наука се занимава с глобални предизвикателства като изменението на климата, устойчивостта, кръговата икономика, управлението на отпадъците, ерозията на почвата и промишленото замърсяване. Тази уникална програма дава възможност на чуждестранните студенти да започнат академичната си кариера на английски език, като същевременно придобият умения по немски език, за да започнат професионалната си кариера на австрийския пазар на труда.

    • Taipei, Тайван

    На територията на колежа

    Катедрата е създадена през 2010 г. като наука и технология за зелена енергия с четиригодишна университетска програма. Този отдел е предвиден да разработва съвременни технологии за енергийна ефективност с пазарно ориентирана зелена енергия и достъпни енергийни системи, които да отговарят на изискванията на инженерните умения, както и съсредоточаване върху слънчевата енергия, LED устройства, биогорива и енергия от водород, гориво клетка и др. В допълнение, отделът е специално създаден, за да има за цел да подобри енергийната ефективност в секторите за крайно използване и да увеличи разнообразието от енергийни ресурси в съответствие с икономически и екологично устойчиво бъдеще.

    • Shenzhen, Китай

    Редовно обучение

    4 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Нашият бакалавър по нови енергийни науки и инженеринг е първият по рода си в Китай. Изследвайки революционните методи на енергия без въглерод, New Energy Science and Engineering съчетава традиционните предмети от физиката, химията, материалознанието и науката за околната среда, както и по-специализирани дисциплини, като биомолекулярно инженерство, фотохимия и електрохимия. Програмата е предназначена да подготви завършилите да отговорят на енергийните предизвикателства чрез проучване на преобразуването на слънчевата енергия (фотоволтаично, биогориво); производство и съхранение на водородни и горивни клетки; съхранение на енергия (батерия, суперкондензатор); ново производство на енергия (топлинна енергия); енергийна ефективност и пестене на енергия; и интелигентни мрежи.

    • Pernik, Република България

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    Бакалавърската програма "Зелена Енергетика" е инженерна програма с екологичен фокус, насочена към приоритетни области на енергетиката - енергийна ефективност и алтернативни енергийни източници с намалени емисии за т. Нар. Устойчиво развитие.