BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Ботсуана. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Ботсуана!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Електрониката е научна област, която се занимава с изучаване и начини за контрол на електрическа енергия. Тук изучават проектиране на електронни системи, телекомуникации, обработване на информация и сигнали.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Бакалавриат Електроника Ботсуана. Запишете се за бакалавриат в Ботсуана. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Електроника, Ботсуана Filter

Електрически

Botswana International University Of Science And Technology
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
5 години
Английски
Кампус

Това е 5-годишна програма, която се занимава с проучването и прилагането на електроенергия, електроника и електромагнетизъм. ...

Научете повече