close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Електроника Гватемала. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Гватемала!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Програми по електроника осигуряват на студенти знания за проектиране и разработване на електросхеми и за това, как те функционират. Тук се изучават електрически вериги, микросхеми и се придобиват знания по математика и физика. Студентите, които следват в програми по електроника, могат да избират специализации, включително проектиране на електронни системи и електроника за комуникационни системи.

Има няколко частни университети, които могат да бъдат намерени в цялата Гватемала. Въпреки това, тя все още има някои от най-ниските нива на грамотност в цяла Централна Америка. Тези, които търсят да се обучават в тази страна може да се наложи да плащат по-висока такса за обучение се дължи на приватизираните училищни системи.

Бакалавриат Електроника Гватемала. Запишете се за бакалавриат в Гватемала. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Universidad Galileo de Guatemala
Гватемала Сити , Гватемала

Станете инженер на решения на технически проблеми в индустрията, изучаваща електроника.

Станете инженер на решения на технически проблеми в индустрията, изучаваща електроника. -
Бакалавриат
Редовно
4 години
испански
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук