BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Канада. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Канада!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Областта на електрониката се занимава с електротехнически компоненти и микросхеми. Проектирането на електросхеми е централното поле на изучаване и може да има по-специализирани приложения за телекомуникации, управление на мрежи, изграждане на мрежови системи и микроелектронно инженерство.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Бакалавриат Електроника Канада. Запишете се за бакалавриат в Канада. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Електроника, Канада Filter

Бакалавър по електронно системно инженерство

University of Regina
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
5 години
English (Canada)
Кампус

Тази програма се фокусира върху аналогова и цифрова електроника със специализирани потоци в инструментариума и управлението, телекомуникациите, микроелектрониката и енергетика ...

Научете повече

Бакалавър по промишлена електроника Technology

Cégep de Sept-Îles
Бакалавриат
<
Редовно
Френски
Кампус

Обучението, получени от студента в Индустриална електроника технологии го универсален технолог в състояние да работят ефективно в областта на първичното метали, горското стопа ...

Научете повече