Бакалавриат Електроника Селангор. Научете повече за бакалавриати по Електроника в Селангор тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.В прогр… Научете повече

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

В програми по електроника студентите изучават принципите на работа на електрически вериги, схеми и техните компоненти. Електрическата енергия се изучава на задълбочено ниво, включително ct разглеждат ключове, комутатори, обработване на информация, микроелектронно инженерство и други.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Бакалавриат Електроника Селангор. Запишете се за бакалавриат в Селангор. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Селангор!

Свиване

Филтри

Xiamen University Malaysia
Selangor , Malaysia

Електротехника и електроника (E

Електротехника и електроника (E -
Бакалавриат
Редовно обучение
4 години
Английски
Април 2020
Campus