BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Шах Алам. Научете повече за бакалавриати по Електроника в Шах Алам тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

В програми по електроника студентите изучават принципите на работа на електрически вериги, схеми и техните компоненти. Електрическата енергия се изучава на задълбочено ниво, включително ct разглеждат ключове, комутатори, обработване на информация, микроелектронно инженерство и други.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Селангор Градът е известен с добра популация на студентите, които търсят следдипломно и докторска степен по хуманитарни науки и изкуства. UNISEL Universiti Селангор е един от най-добрите университети на Малайзия.

Бакалавриат Електроника Шах Алам. Запишете се за бакалавриат в Шах Алам. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Шах Алам!

2 резултата за Електроника, Шах Алам Filter

Средно-специално на електрическо и електронно инженерство ите (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

На PEOs са подкрепени от който има структурата на програмата, който е разпространен по баланс на ядрото инженеринг и избираеми дисциплини, не са свързани с инженерни дисциплин ...

Научете повече

ерген на електрическо и електроника инженерство

Universiti Putra Malaysia
Бакалавриат
<
Редовно
<
8 семестри
Английски
Кампус

Департаментът по електротехника и електроника е създадена през 1996 г. и бързо се разраства, тъй като тогава. ...

Научете повече