BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Нигерия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Нигерия!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Завършилите бакалавърска степен по електроника ще бъде в състояние да работи за различни сектори, като те включват медицинския сектор, отбраната, телекомуникации, производство, изграждане или добив. Степента се отнася конкретно с планиране, създаване и разработване на електронни системи, които са необходими за висок клас технологии.

Нигерия, официално на Федерална република Нигерия, е федерална конституционна република, включващ 36 държави и си федералната територия Capital, Абуджа.

Бакалавриат Електроника Нигерия. Запишете се за бакалавриат в Нигерия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Електроника, Нигерия Filter

Бенг в електрически / електроника инженерство

Igbinedion University, Okada
Бакалавриат
Март 2021
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Визията на катедра е да бъде най-добрият Електротехника / Електроника Инженеринг Департамента по никакъв нигерийски университет с национално и международно признание; отдел, к ...

Научете повече