BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Румъния. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Румъния!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Електрониката е научна област, която се занимава с изучаване и начини за контрол на електрическа енергия. Тук изучават проектиране на електронни системи, телекомуникации, обработване на информация и сигнали.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Бакалавриат Електроника Румъния. Запишете се за бакалавриат в Румъния. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Електроника, Румъния Filter

Бакалавър по електроника, телекомуникации и информационни технологии

Politehnica University Timisoara
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Глобалният пазар на труда има остра нужда от специалисти по електроника, телекомуникации и информационни технологии. Смята се, че само 80% от това търсене е покрито в момента. ...

Научете повече

Бакалавърска степен по телекомуникационни технологии и системи

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
Бакалавриат
01 Окт. 2020
<
Редовно
<
4 години
15 Авг. 2020
Английски
Кампус

Тази програма се организира от Факултета по електроника, телекомуникации и информационни технологии на Яш, Румъния. Програмата се фокусира върху телекомуникационни технологии ...

Научете повече