BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Сингапур. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Сингапур!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Електрониката се фокусира върху проектиране и разработване на електронни системи и устройства. Електрическата енергия е основен компонент в тази област на знания, и освен това включва изучаване на съседни области, включително химия, математика, физика. Студентите могат да избират различни специализации, включително информационна електроника и технологии за дигитални медии.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Бакалавриат Електроника Сингапур. Запишете се за бакалавриат в Сингапур. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Електроника, Сингапур Filter

бакалавър по инженерство (Hons) в електрическото и електронно инженерство (издадена от Нортъмбрия University, UK)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Бакалавриат
Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
28&nbsp;-&nbsp;36 месеца
Английски
Кампус

Завършилите работят в електрическа мощност и енергия, телекомуникациите, автомобилостроенето, аеронавтиката, морски и граждански инженерни индустрии електрически. Търсенето на ...

Научете повече

бакалавър по инженерство (отличие) електронен дизайн инженерство (допълващо) (издадена от Нортъмбрия University, Великобритания)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Бакалавриат
Авг. 2020
<
Задочно
<
12 месеца
Английски
Кампус

Като възпитаник от този курс вие вероятно ще се търси за ръководни роли в проектиране и промишлено инженерство индустрия. Освен това, можете да изберете да използвате вашите у ...

Научете повече