BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Електроника Съединени Американски Щати. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Електроника в Съединени Американски Щати!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Областта на електрониката се занимава с електротехнически компоненти и микросхеми. Проектирането на електросхеми е централното поле на изучаване и може да има по-специализирани приложения за телекомуникации, управление на мрежи, изграждане на мрежови системи и микроелектронно инженерство.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Електроника Съединени Американски Щати. Запишете се за бакалавриат в Съединени Американски Щати. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Електроника, Съединени Американски Щати Filter

Бакалавър по приложна наука в микроелектронното производство

Lorain County Community College
BSc
BSc
Авг. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата Microelectronic Manufacturing подготвя хората да прилагат основни инженерни принципи и технически умения за проектиране, монтаж, прототипиране и производство на печ ...

Научете повече

Бакалавър по електротехника и електроника

Bloomsburg University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Бакалавърската програма по бакалавърска степен по Електротехнически инженеринг (EET) на Bloomsburg University обучава студентите да работят с най-модерното високотехнологично ...

Научете повече

Електронна и компютърна техника

Kansas State University Polytechnic Campus
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Електронната и компютърната инженерна технология акцентира върху теорията и приложението на електронни схеми, измервателни и изчислителни системи. Програмата на Канзас-членка ...

Научете повече