Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Енергетика Великобритания Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Енергийните изследвания често проучват различни начини правомощия общество на граждански и промишлени процеси, необходими за нейното функциониране. Студентите също е вероятно да срещнете дискусии за това как тези енергийни ресурси са обект на търговия между отделните нации и търговски групи.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Бакалавър Енергетика Великобритания Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

1 резултата за Енергетика, Великобритания Filter

Beng (Hons) в системите на машиностроенето и електроенергията

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Великобритания Глазгоу + още 1

Приложете директно до година 3 от тази инженерна степен и овладейте енергийните технологии и дизайнерските умения, които се търсят от днешните енергийни индустрии. Степента е акредитирана от Института по енергетика и предлага майсторски маршрут.