$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Ресистенсия. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Ресистенсия тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Журналистиката е доброто професионално развитие, която съчетава тръпката от покрива на новината с удовлетворение от начина на живот на обществен дълг. Специалности са съставени за предоставяне завършилите обучени да анализират и да разберат сложни събития на нашето време, както и повишаване на журналистически норми във всички медии.

Аржентина има една мултикултурна общност и е гостоприемна страна за студенти избират да учат в чужбина. Качеството на образованието е отлична, а също и много достъпни.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Ресистенсия. Запишете се за бакалавриат в Ресистенсия. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Ресистенсия!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Аржентина
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Universidad de Ciencias Empresariales y Sociales (UCES)
Буенос Айрес, Аржентина +1 Още

Бакалавърът по журналистика осигурява солидно академично, критично, строго и множествено обучение в медиите и в областите на комуникация на публични и частни организации. Завъ ... +

Бакалавърът по журналистика осигурява солидно академично, критично, строго и множествено обучение в медиите и в областите на комуникация на публични и частни организации. Завършилите са обучени да действат в различните йерархии на журналистическия мениджмънт, във всяка от техните специалности и медии: телевизия, радио, аудиовизуални, графични и цифрови. Учебният план е съсредоточен върху многоплатформените нови писателски и трансмедийни разкази, които творчески интегрират дългогодишни журналистически компетенции с цифрови технологии, прилагани в професионалната област. -
Бакалавриат
испански
Кампус