$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Caranazal. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Caranazal тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и с… Научете повече

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Caranazal. Запишете се за бакалавриат в Caranazal. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Caranazal!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Бразилия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Esperanca Institute of Higher Education (Instituto Esperança de Ensino Superior (IESPES))
Caranazal, Бразилия

Курсът по журналистика на IESPES стартира през 2006 г., при последната оценка на MEC, получена CPC Concept 4 и това се дължи, наред с други фактори, на внимателния избор на пр ... +

Курсът по журналистика на IESPES стартира през 2006 г., при последната оценка на MEC, получена CPC Concept 4 и това се дължи, наред с други фактори, на внимателния избор на преподавателите, на техническата и лабораторната инфраструктура и на педагогическото предложение, което артикулира професионални обучение. с теоретично обучение за насърчаване на четенето и критичността и оценява етиката и изграждането на гражданството. С теоретично и практическо обучение за упражняване на професията във вестници, радиостанции, телевизионни станции, информационни сайтове и информационни агенции, журналистът може също да разработва комуникационни проекти за нови цифрови технологични поддръжки, като Интернет, и да предоставя консултантски услуги за компании, съюзи и публични органи. -
Бакалавриат
Portuguese (Brazil)
Март 2022
Кампус