$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Engenheiro Coelho. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Engenheiro Coelho тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Engenheiro Coelho. Запишете се за бакалавриат в Engenheiro Coelho. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Engenheiro Coelho!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Бразилия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Centro Universitário Adventista de São Paulo UNASP
Engenheiro Coelho, Бразилия +3 Още

Журналистическите специалисти работят в печатни, радио, телевизионни и онлайн медии, в пресата и комуникационните консултации, консултантските служби, висшето образование и в ... +

Журналистическите специалисти работят в печатни, радио, телевизионни и онлайн медии, в пресата и комуникационните консултации, консултантските служби, висшето образование и в изследователските центрове. -
Бакалавриат
Portuguese (Brazil)
Март 2022
Кампус