$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Гватемала. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Гватемала!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

В областта на журналистиката изисква професионалисти, готови да търсят информация и да го препредава на обществеността чрез вестникарски статии или радио и телевизионно разпръскване. Журналистиката е област, която изисква хората да бъдат организирани, трудолюбиви и подробно ориентирани.

Има няколко частни университети, които могат да бъдат намерени в цялата Гватемала. Въпреки това, тя все още има някои от най-ниските нива на грамотност в цяла Централна Америка. Тези, които търсят да се обучават в тази страна може да се наложи да плащат по-висока такса за обучение се дължи на приватизираните училищни системи.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Гватемала. Запишете се за бакалавриат в Гватемала. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Гватемала
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Universidad Galileo de Guatemala
Гватемала Сити, Гватемала

Работи с публични личности и известни медии, разработва стратегически планове, съветва и анализира образи и устна и писмена комуникация. ... +

Работи с публични личности и известни медии, разработва стратегически планове, съветва и анализира образи и устна и писмена комуникация. -
Бакалавриат
Редовно
4 години
испански
Кампус