$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Карлсруе. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Карлсруе тук!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в проц… Научете повече

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Карлсруе е град с горещи лета и има океански климат. То се намира в провинция Баден-Вюртемберг, Германия и е дом на повече от 200 000 души. Градът е известен със своите университети и други изискани заведения за висше образование. Те специалност изследванията, науката и технологиите.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Карлсруе. Запишете се за бакалавриат в Карлсруе. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Карлсруе!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Германия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Karlshochschule International University
Карлсруе, Германия

Тази програма подсилва факта, че макар глобализацията като че ли да поеме, местните култури все още са важни, тъй като те се свързват по-добре с мрежата. Това може да звучи не ... +

Тази програма подсилва факта, че макар глобализацията като че ли да поеме, местните култури все още са важни, тъй като те се свързват по-добре с мрежата. Това може да звучи необичайно, но се отнася за фирми и организации. Ако се интересувате от специалност, която разглежда тази гледна точка от гледна точка на теорията на управлението, а след това се присъединете към нас, тъй като смятаме, че утрешните международни компании ще бъдат различни. -
Бакалавриат
Редовно
Английски
Кампус