$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Нойс. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Нойс тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и с… Научете повече

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Нойс е немски град, разположен на Западния бряг на река Рейн в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Тя има население от повече от 100 000 души. Neuss се идентифицира с римски исторически обекти.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Нойс. Запишете се за бакалавриат в Нойс. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Нойс!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Германия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Hochschule Neuss
Нойс, Германия

Интересува се от комуникация, бизнес и IT и имат афинитет към социалните медии и новите медии? Те искат инструментите на маркетинга и различните ... +

Интересува се от комуникация, бизнес и IT и имат афинитет към социалните медии и новите медии? Те искат инструментите на маркетинга и различните -
Бакалавриат
Редовно
7 семестри
Немски
Кампус