$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Canal Mahmoudiah Street. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Canal Mahmoudiah Street тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

В областта на журналистиката изисква професионалисти, готови да търсят информация и да го препредава на обществеността чрез вестникарски статии или радио и телевизионно разпръскване. Журналистиката е област, която изисква хората да бъдат организирани, трудолюбиви и подробно ориентирани.

Египет е може би свят "е най-старата цивилизация. Египет е официално известен като Арабска република Египет. Официалният език на Египет е арабски, но английски и френски език са също възприема от много хора.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Canal Mahmoudiah Street. Запишете се за бакалавриат в Canal Mahmoudiah Street. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Canal Mahmoudiah Street!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Египет
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
جامعة فاروس بالاسكندرية
Canal Mahmoudiah Street, Египет

Факултетът по масови комуникации - Университетът Фарос работи усърдно за прилагане на принципите на системата за осигуряване на качеството и нейните приложения в развитието на ... +

Факултетът по масови комуникации - Университетът Фарос работи усърдно за прилагане на принципите на системата за осигуряване на качеството и нейните приложения в развитието на сферата на образованието. Това се постига от експертно квалифициран екип от преподаватели и асистенти, които имат за цел да донесат максимална полза на студенти, възпитаници, изследователи, обучители, освен че допринасят значително за общественополезна работа. -
Бакалавриат
Английски, арабски