$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Израел. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Израел!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Израел има осем университета и е академично под надзора на Съвета за висше образование в Израел. Страната е сред страните, които имат най-висок процент на записване университет в света. Те имат приятелски отношения студента не само за местни студенти, но и за чуждестранните студенти.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Израел. Запишете се за бакалавриат в Израел. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Израел
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Bar-Ilan University
Рамат Ган, Израел

Ако се чувствате привлечени от областите на медиите, рекламата, връзките с обществеността, маркетинга, говорителството в индустрията и/или правителството-бакалавърската степен ... +

Ако се чувствате привлечени от областите на медиите, рекламата, връзките с обществеността, маркетинга, говорителството в индустрията и/или правителството-бакалавърската степен по комуникации и политически науки в Bar-Ilan University Една от 150 -те най -добри програми в света, програмата за политически науки на BIU се ръководи от топ изследователи, докато отделът за комуникации е специализиран в предаването на ефективни комуникационни умения и техники, които са приложими в множество области. -
Бакалавриат
Редовно
3 години
Английски
Кампус