$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Jakarta. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Jakarta тук!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в проц… Научете повече

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Индонезия прие високо качествена образователна система, която осигурява обучение в три основни нива с най-високо ниво е на университетско ниво. Напоследък страната модернизирани пет колежи изцяло да университетски нива с цел приспособяването дори и чуждестранните студенти, които желаят да учат в Индонезия. Програми за висше образование в Индонезия са акредитирани от Националния съвет за акредитация на висшето образование. Столицата на нацията "и е Джакарта.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Jakarta. Запишете се за бакалавриат в Jakarta. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Jakarta!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Индонезия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Mercu Buana University
Jakarta, Индонезия

Програма за комуникационни изследвания, Факултет по комуникации, Mercu Buana University , е създадена през 1994 г. с указ на генералния директор на висшето образование номер: ... +

Програма за комуникационни изследвания, Факултет по комуникации, Mercu Buana University , е създадена през 1994 г. с указ на генералния директор на висшето образование номер: 071/D/O/1994 относно разрешението за създаване и експлоатация на Факултета по комуникационни науки, Mercu Buana University . -
Бакалавриат
Юли 2022