$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Taldykorgan. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Taldykorgan тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години. Ж… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Казахстан, официално Република Казахстан, е държава в Централна Азия, с по-малкия си част на запад от река Урал в Източна Европа.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Taldykorgan. Запишете се за бакалавриат в Taldykorgan. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Taldykorgan!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Казахстан
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Zhetysu State University named after Ilyas Zhansugurov
Taldykorgan, Казахстан

Сфера на професионална дейност: местни, чуждестранни, електронни издателства; като редактор на издателства; новинарски работник в държавни и независими организации; печатни ко ... +

Сфера на професионална дейност: местни, чуждестранни, електронни издателства; като редактор на издателства; новинарски работник в държавни и независими организации; печатни комплекси; като медиен работник; рекламни агенции; диктор; иновативни системи. -
Бакалавриат
Редовно
казахски, Russian (Kazakhstan)
Кампус