$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Ust'-Kamenogorsk. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Ust'-Kamenogorsk тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години. Ж… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Република Казахстан е страна, е Централна Азия. Това е най-големият излаз страна. Образователната система е универсална и задължителна. Той е разделен на три фази, а именно: първични форми (1-4), основните общи (форми 5-9), и висшето образование (форми 10-11 или 12).

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Ust'-Kamenogorsk. Запишете се за бакалавриат в Ust'-Kamenogorsk. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Ust'-Kamenogorsk!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Казахстан
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
East-Kazakhstan State University
Ust'-Kamenogorsk, Казахстан

Образователната програма има за цел да обучи бакалаври, които владеят иновативни методи на професионална журналистика в съвременното медийно пространство, способни да бъдат ко ... +

Образователната програма има за цел да обучи бакалаври, които владеят иновативни методи на професионална журналистика в съвременното медийно пространство, способни да бъдат конкурентоспособни в съвременния свят. -
Бакалавриат
Редовно
казахски, Russian (Kazakhstan)
Кампус