$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Берия. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Берия тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години. Журнал… Научете повече

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Журналистика се занимава с писане и общуване истории и текущите събития и анализ на минали събития, за да се помогне на хората да разберат по-добре миналото, настоящето и потенциалния бъдещ свят. Журналистите работят, за да се съберат фактите, свързани с дадено събитие и след това реле, че информация за своите читатели, зрители и абонати.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Берия. Запишете се за бакалавриат в Берия. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Берия!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Baldwin Wallace University
Берия, Съединени Американски Щати

Придобийте аналитични, изследователски, писмени и устни презентационни умения, търсени от днешните работодатели. ... +

Придобийте аналитични, изследователски, писмени и устни презентационни умения, търсени от днешните работодатели. -
Бакалавриат
Английски
Кампус