$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Кедър водопад. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Кедър водопад тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и с… Научете повече

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

В областта на журналистиката изисква професионалисти, готови да търсят информация и да го препредава на обществеността чрез вестникарски статии или радио и телевизионно разпръскване. Журналистиката е област, която изисква хората да бъдат организирани, трудолюбиви и подробно ориентирани.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Cedar Falls, Iowa има население от малко по-малко от 40 000 и нараства бързо поради наличието му на водната енергия от река Cedar. Тя има три основни Айова държавните университети и един за печалба College.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Кедър водопад. Запишете се за бакалавриат в Кедър водопад. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Кедър водопад!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of Northern Iowa
Кедър водопад, Съединени Американски Щати

Тъй като бизнесът влага повече пари за дигитален маркетинг, търсенето на професионалисти, които могат да провеждат изследвания на ключови думи, да разработват стратегия за соц ... +

Тъй като бизнесът влага повече пари за дигитален маркетинг, търсенето на професионалисти, които могат да провеждат изследвания на ключови думи, да разработват стратегия за социални медии и да използват уеб анализи, продължава да се увеличава. -
Бакалавриат
Английски