$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Филаделфия. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Филаделфия тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Филаделфия е най-големият град Pennsylvania държавата. Наред с висшите учебни заведения на града е известен с изкуството и културата. На източния бряг, Филаделфия е втората най-студент концентрирана град.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Филаделфия. Запишете се за бакалавриат в Филаделфия. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Филаделфия!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of Pennsylvania Annenberg
Филаделфия, Съединени Американски Щати

Бакалавърските специалности „Комуникация“ в Penn изучават медийни институции, комуникация и съвременна култура и разнообразни комуникационни влияния в социален, политически и ... +

Бакалавърските специалности „Комуникация“ в Penn изучават медийни институции, комуникация и съвременна култура и разнообразни комуникационни влияния в социален, политически и икономически контекст. Стипендията в комуникацията се пресича с много дисциплини - включително история, психология, социология, антропология, политология, право и икономика - черпеща както от хуманистични, така и от социално-научни методи на изследване, за да изследва основните комуникационни процеси и ефекти. -
Бакалавриат
Английски