$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация бивол. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в бивол тук!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и с… Научете повече

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Buffalo City е на второ място на населението в Ню Йорк с над 1 млн. жители. Това беше основен център железницата и сега корабоплаването пристанище. Той има над 78 държавни училища и 150 частни институции.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация бивол. Запишете се за бакалавриат в бивол. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в бивол!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Medaille College
бивол, Съединени Американски Щати

С три стажа и 100% стаж за опит на място, комуникационната програма на Medaille ви поставя на пътя към успеха в различни области. ... +

С три стажа и 100% стаж за опит на място, комуникационната програма на Medaille ви поставя на пътя към успеха в различни области. -
Бакалавриат
Английски
Септ. 2022
Кампус