$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Walnut Ridge. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Walnut Ridge тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Диплома по журналистика ще ви даде сделки и самочувствие, за да започнете вашата професия като журналист. Голяма журналист не само има специализирани и професионални умения, но и психическо ширина и любопитство към света.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Walnut Ridge. Запишете се за бакалавриат в Walnut Ridge. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Walnut Ridge!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Williams Baptist University
Walnut Ridge, Съединени Американски Щати

Williams Baptist University на Williams Baptist University в Уолн Ридж, Арк. Предлага акцент в журналистиката като компонент на минора в комуникационните изкуства. Като студен ... +

Williams Baptist University на Williams Baptist University в Уолн Ридж, Арк. Предлага акцент в журналистиката като компонент на минора в комуникационните изкуства. Като студент по журналистика ще бъдете обучени да подобрите изкуството на разказване на истории, заедно с разбирането на социалното въздействие на комуникационните методи. Журналистиката обхваща изследвания в основата на писане на новини, репортажи, системи за граматика и усъвършенстван състав. Ще бъдете подготвени за различни кариери в: Радио Интернет журналистика Вестник писател редактор Много други. -
Бакалавриат
Английски
Кампус