$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Brookhaven. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Brookhaven тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение… Научете повече

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Brookhaven. Запишете се за бакалавриат в Brookhaven. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Brookhaven!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Oglethorpe University
Brookhaven, Съединени Американски Щати

ОФОРМЕТЕ ВИЗУАЛНИТЕ МЕДИИ, КОИТО ФОРМИРАТ СВЕТА. Интердисциплинарната програма за изучаване на филми и медии на Oglethorpe изследва филмите, телевизията и новите медии чрез уч ... +

ОФОРМЕТЕ ВИЗУАЛНИТЕ МЕДИИ, КОИТО ФОРМИРАТ СВЕТА. Интердисциплинарната програма за изучаване на филми и медии на Oglethorpe изследва филмите, телевизията и новите медии чрез учебна програма, съчетаваща теория и практика. Завършилите придобиват както интелектуалната рамка за анализ на медиите в контекст, така и техническите умения, за да превъзхождат занаятите и творчеството, което им дава най-силната основа за успех в тази област. Медиите играят решаваща роля в нашата култура и живота ни. Помага ни да изградим собствената си идентичност и разбирането ни за света около нас. И както медиите влияят върху културата, така и културата влияе върху медиите. Разбирането и анализирането на този взаимен обмен ще ви помогне да разберете по-добре медиите, които консумирате, а също така ще станете по-добри в създаването на свои собствени. Програмата за филмови и медийни изследвания подчертава практическото обучение. Студентите от Oglethorpe се възползват от много повече възможности за практика, отколкото бихте открили в типичното голямо държавно училище. Вземете начален курс за мултимедийно производство (без предварителни условия!) И започнете да усъвършенствате техническите си умения от първия ден. Две модерни лаборатории за цифрова медия са оборудвани с всички творчески инструменти, от които се нуждаете. -
Бакалавриат
Английски
Кампус