$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Franklin. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Franklin тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години. Ж… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Журналистиката е област, която се фокусира върху осъществяването на информация по отношение на местни, национални и международни прояви на вниманието на широката общественост. Журналистите помогнат да информира хората чрез интервюта, наблюдение, или чрез четене и обобщаване последните статии и съответните документи.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Franklin. Запишете се за бакалавриат в Franklin. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Franklin!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Dean College
Franklin, Съединени Американски Щати

Създайте динамична кариера със специалност в областта на управлението на изкуствата и развлеченията от Dean College . Съчетайте страстта си към изкуствата със силна основа в б ... +

Създайте динамична кариера със специалност в областта на управлението на изкуствата и развлеченията от Dean College . Съчетайте страстта си към изкуствата със силна основа в бизнес уменията. -
Бакалавриат
Английски
Кампус