$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Greeley. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Greeley тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение… Научете повече

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Greeley. Запишете се за бакалавриат в Greeley. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Greeley!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of Northern Colorado College of Performing and Visual Arts
Greeley, Съединени Американски Щати

Областта на цифровите медии предлага най-съвременни компютърни изображения, художествено изследване, комуникация чрез разказване на истории и визуализация на знания, които са ... +

Областта на цифровите медии предлага най-съвременни компютърни изображения, художествено изследване, комуникация чрез разказване на истории и визуализация на знания, които са умения, често търсени от бъдещите работодатели. Студентите учат техники за качество на изображението, художествено развитие на концепции, 3D печат, анимация, видеопродукция, дигитална илюстрация, научна илюстрация и техническа илюстрация, заедно с разкадровката, разработването на сюжетни линии, техниките за разказване на истории, развитието на героите, визуалната музика и графичните изкуства. -
Бакалавриат
Английски
Кампус