$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Pueblo. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Pueblo тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Диплома по журналистика ще ви даде сделки и самочувствие, за да започнете вашата професия като журналист. Голяма журналист не само има специализирани и професионални умения, но и психическо ширина и любопитство към света.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Pueblo. Запишете се за бакалавриат в Pueblo. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Pueblo!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Colorado State University Pueblo
Pueblo, Съединени Американски Щати

Отделът за масови комуникации и Центъра за нови медии осигурява приложна специалност които технологичните иновации намира смисъл в традиционните хуманитарните и социалните нау ... +

Отделът за масови комуникации и Центъра за нови медии осигурява приложна специалност които технологичните иновации намира смисъл в традиционните хуманитарните и социалните науки учебна програма. В 42-кредитна майорът може да доведе до кариери, включително реклама, излъчване, журналистика, нови медии и връзки с обществеността чрез три основни акцента области. -
Бакалавриат
Редовно
Английски
Кампус