$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Aberdeen. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Aberdeen тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

В областта на журналистиката изисква професионалисти, готови да търсят информация и да го препредава на обществеността чрез вестникарски статии или радио и телевизионно разпръскване. Журналистиката е област, която изисква хората да бъдат организирани, трудолюбиви и подробно ориентирани.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Aberdeen. Запишете се за бакалавриат в Aberdeen. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Aberdeen!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Presentation College
Aberdeen, Съединени Американски Щати

Комуникационната програма предоставя на студентите фондация, която отговаря на нуждите на 21-ви век и ги подготвя за кариера в широк спектър от области, включително културни и ... +

Комуникационната програма предоставя на студентите фондация, която отговаря на нуждите на 21-ви век и ги подготвя за кариера в широк спектър от области, включително културни и граждански въпроси, държавна и публична администрация, здравни услуги, корпоративна комуникация, социални медии, образование, човешки ресурси, реклама, маркетинг, връзки с обществеността, медии и публикуване или напреднали изследвания в областта на комуникацията, бизнеса, политическите науки, журналистиката и правото. -
Бакалавриат
Английски
Кампус