$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Sumter. Научете повече за бакалавриати по Журналистика и масова комуникация в Sumter тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Журналистиката се отнася за събиране, организиране и представяне на информация в писмена или излъчват форма. Журналистите са писатели и комуникатори, които искат най-важни, а понякога и неудобни въпроси, за да помогне на хората да имат смисъл на събитията, разиграващи около тях на местно ниво, така и на международно ниво.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Журналистика и масова комуникация Sumter. Запишете се за бакалавриат в Sumter. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Sumter!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Morris College
Sumter, Съединени Американски Щати

Студентите, изучаващи масови комуникации, посещават различни курсове по журналистика, фотография, излъчени медии, реклама и връзки с обществеността. Освен това от специалности ... +

Студентите, изучаващи масови комуникации, посещават различни курсове по журналистика, фотография, излъчени медии, реклама и връзки с обществеността. Освен това от специалностите за масови комуникации се изисква да завършат стаж за дипломиране и да имат редица практически възможности за експлоатация на радио, телевизия и фотолаборатории. Много от нашите възпитаници намират незабавна работа на телевизия, радио, вестници и други медийни пазари в цялата страна. -
Бакалавриат
Английски
Кампус