BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изкуствен интелект Великобритания. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изкуствен интелект в Великобритания!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Студентите от изкуствен интелект могат да се окажат в челните редици на научните изследвания в областта на инструментите за машинно обучение и развитие. Кариери, които използват този предмет, включват софтуерни инженери, научни работници и специалисти по дълбоко обучение.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Бакалавриат Изкуствен интелект Великобритания. Запишете се за бакалавриат в Великобритания. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изкуствен интелект, Великобритания Filter

Бакалавър по изкуствен интелект и интелигентна мобилност

IPSA
Франция, Париж + 3 Още
Бакалавриат
01 Sep 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
31 May 2020
Английски
Campus

Този бакалавър, преподаван на френски и във Великобритания, има за цел да разработи инженери с широк спектър от умения в областта или изкуствения интелект. ...

Научете повече

Meng / Бенг (Hons) / Бенг (Hons) удължава инженеринг за интелигентни системи

University of Greenwich
Великобритания, Лондон + 1 Още
Бакалавриат
Август 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Campus

Тази вълнуваща нова програма степен има уникалната възможност да ви предоставим на уменията да бъде на върха на тази нова област чрез разработване на уменията си като интердис ...

Научете повече