BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изкуствен интелект Полша. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изкуствен интелект в Полша!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Студентите от изкуствен интелект могат да се окажат в челните редици на научните изследвания в областта на инструментите за машинно обучение и развитие. Кариери, които използват този предмет, включват софтуерни инженери, научни работници и специалисти по дълбоко обучение.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

Бакалавриат Изкуствен интелект Полша. Запишете се за бакалавриат в Полша. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изкуствен интелект, Полша Filter

БКК по изкуствен интелект

Poznan University of Technology
BSc
01 Окт. 2020
<
Редовно
<
7 семестри
15 Юли 2020
Английски
Кампус

Poznan University of Technology предлага бакалавърска степен. Програма в областта на изкуствения интелект, която е пионер в Полша. Седеммесечната програма стартира като отгово ...

Научете повече

Бакалавър по мениджмънт - специалност управление и изкуствен интелект (1-ви семестър - онлайн готов)

Kozminski University
Бакалавриат
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 години
30 Септ. 2020
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Мениджмънтът и изкуственият интелект в програмата за цифрово общество е специализация в бакалавърската програма по управление. Програмата е рядка, но много необходима комбинац ...

Научете повече