Бакалавриат Изкуствен интелект Париж. Научете повече за бакалавриати по Изкуствен интелект в Париж тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Изкуственият интелект е далеч повече от медийното изображение на тази тема; това е водещ край на софтуерните решения. Това поле на компютърните науки е полезно за мениджъри на данни, инженери, изследователи и разработчици на машинно обучение.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Бакалавриат Изкуствен интелект Париж. Запишете се за бакалавриат в Париж. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Париж!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
IPSA
Paris, France +2 Още

Този бакалавър, преподаван на френски и във Великобритания, има за цел да разработи инженери с широк спектър от умения в областта или изкуствения интелект. ... +

Този бакалавър, преподаван на френски и във Великобритания, има за цел да разработи инженери с широк спектър от умения в областта или изкуствения интелект. -
Бакалавриат
Редовно обучение
3 години
Английски
Септември 2020
Campus