BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Изкуствен интелект Холандия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Изкуствен интелект в Холандия!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Изкуственият интелект е основна част от начина, по който разработката на софтуер може да промени бъдещето. Работните места в машинното обучение, софтуерните решения и изследванията използват тази все по-нарастваща тема, за да направят компютрите по-бързи и по-интелигентни.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Бакалавриат Изкуствен интелект Холандия. Запишете се за бакалавриат в Холандия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Изкуствен интелект, Холандия Filter

Бакалавър по изкуствен интелект

Vrije Universiteit Amsterdam
Бакалавриат
Септ. 2020
<
3 години
Английски
Кампус

Изкуственият интелект (AI) е навсякъде и значението му тепърва ще нараства. Медиите са пълни с това: AlphaGo, роботи, автомобили без шофьор и т.н. Всички ние използваме AI тех ...

Научете повече

БКК по изкуствен интелект

University of Groningen
BSc
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърската степен по изкуствен интелект в Гронинген е определена като най-доброто образование за изкуствен интелект в Холандия, прегледано от Elsevier и Keuzegids (Холандс ...

Научете повече