Filter
Бакалавърски програми
Колумбия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Административни практики Колумбия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Административни практики в Колумбия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Бакалавърска степен по администрация, подобно на програмите БСА, възнамерява да предостави широка образование във функционалните области на една компания. Завършилите бакалавърска степен в администрацията ще притежават управленски умения, бизнес вземане на решения способности и силни комуникационни умения.

Колумбия е една наистина разнообразна и уникална държава, разположена в северозападната част на Южна Америка. С приятелски настроени хора, екзотични пейзажи и космополитни градове, Колумбия определено е мястото да научи испански.

Бакалавриат Административни практики Колумбия. Запишете се за бакалавриат в Колумбия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Административни практики, Колумбия

Anderson University South Carolina

Организационният степен Leadership (Човешки ресурси) осигурява знания и умения за успешна кариера в човешките ресурси. ... [+]

Организационното ръководство - човешките ресурси администрация

Дипломната на организационното ръководство с концентрация на човешките ресурси администрация (Bols / HRA) степен е предназначена да осигури знания и умения по теория и приложения, свързани с човешките ресурси. Курсовете включват теми като заетост и настаняването, компенсации, помощи, служителите отношения, работа анализи, обучение и развитие, заедно с лидерски умения, основани на християнските принципи. ... [-]

Колумбия Ibagué
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски