Filter
Бакалавърски програми
Финландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Административни практики Финландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Административни практики в Финландия!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

По-високите учени ниво във Финландия лесен достъп до курсове за висше образование на практически ориентирани политехниката или университети. Финландската култура е лесно да се учи, тъй като правителството е определило министерството, който е отговорен за повишаване на културата, младежките политики, спортни и международното сътрудничество.

Бакалавриат Административни практики Финландия. Запишете се за бакалавриат в Финландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

2 резултата за Административни практики, Финландия

Satakunta University of Applied Sciences

Проучванията в логистичното инженерство включват външна и външна логистика, включително транспортна технология и управление на дистрибуцията. Вие ще спечелите по време на ... [+]

Бакалавър по инженерство

240 ECTS кр Прием 20 Онлайн и дистанционни изследвания Проучванията са: 3-4 години

Важни дати

Период на кандидатстване: 13 март - 3 април 2019 г. Изпитен изпит: Онлайн изпитни изпити Проучвания започват: есен 2019

Кандидатствайте в Studyinfo.fi

Прилагането се извършва онлайн в услугата Studyinfo:

Бакалавър по инженерство, логистика, дистанционни изследвания, Раума... [-]

Финландия Rauma Finland Online
Август 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
JAMK University of Applied Sciences

Закупуването и логистичното инженерство гарантират, че потоците от стоки, информация, капитал и хора се прехвърлят в точното време на правилното място и в подходящо състо ... [+]

За програмата

Степен: Бакалавър по инженерни науки Вид на обучението: Пълна форма на обучение Дължина: 240 ECTS Cr, 4 години Годишен прием: 30 Период на прилагане: 9 -23 януари 2019 г. Логистиката гарантира, че потоците от стоки, информация, капитал и хора се прехвърлят в точното време на правилното място и в подходящо състояние. Ще се научите да изучавате и работите с хора от различни култури и среди в една наистина международна среда. Цялата програма се провежда на английски език. Прочетете повече и се присъединете към нашия весел екип!... [-]

Финландия Jyväskylä
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски