115 Бакалавър Програми в Административни практики в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Съединени Американски Щати
  • Административни практики
Области на обучение
  • Административни практики (115)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Административни практики

    Администраторите имат ключова позиция във всяка организация, разработване и прилагане на политики полезни. Бакалавър по администрация учениците са склонни да имат силен интерес към лидерство, комуникация, управление и финансовата отчетност. В университетите и бизнес училищата в САЩ, бакалавър по администрация Студентите се обучават в основните знания и умения, необходими за успех в своята област. Бакалавър по администрация програми са склонни да се фокусират върху определен сектор, като недвижими имоти, туризъм и свободно време, развлечения, здравеопазване, счетоводство и др.

    Обикновено трайно четири години бакалавърска степен по администрация в университет в САЩ започва с фундаменталните класове в организационното поведение, маркетинг, етика, поведение на потребителите, бизнеса и психологията, между другото.Бакалавър на приложение студенти в САЩ се насърчават да развиват тяхното практическо разбиране на областта, като преследва стажове, прави независими изследвания и обучение в чужбина. След завършване на бакалавърската програма на администрацията в САЩ, бакалаври, които са притежатели са квалифицирани да започнат работа като администратори в сектора, че повечето ги интересува, или да продължат образованието си в магистърска или докторска програма.

    Ако сте заинтересовани в развитието на професионално в посока на кариера в администрацията, след това превъртете надолу и прочетете повече за бакалавър по администрация програми в САЩ, днес!