Filter
Бакалавърски програми
Канада Ontario Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Икономика Ontario. Научете повече за бакалавриати по Икономика в Ontario тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Бакалавриат Икономика Ontario. Запишете се за бакалавриат в Ontario. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Ontario!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Ontario

Carleton University Undergraduate

Икономиката може да бъде специализирана област на знанието, но тя е от значение за почти всеки аспект от нашия живот. В основата си това е изучаването на разумния избор в ... [+]

Обобщение на програмата

Икономиката може да бъде специализирана област на знанието, но тя е от значение за почти всеки аспект от нашия живот. В основата си това е изучаването на разумния избор в контекста на оскъдните ресурси и конкурентните интереси. Необходимостта от такъв избор прониква в ежедневния живот на всички нас - като индивиди и в обществото като цяло.

Предимството на Карлтън... [-]
Канада Ottawa
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски